CURS DE PRIM AJUTOR PENTRU PĂRINȚI

Accidentele cu cei mici se întâmplă chiar dacă sunt supravegheați constant. Ceea ce este important e cât de repede și corect acționăm.

Cursul de Prim Ajutor în Urgențe Pediatrice are o parte teoretică și una practică. Veți afla când trebuie să mergeți într-un serviciu de urgență, când puteți aștepta și ce să faceți până la sosirea ajutoarelor calificate. De asemenea, veți afla ce trebuie să conțină trusa de urgență pentru acasă. 

Manechinul performant pe care se învață partea practică vă ajută să exersați care e intensitatea cu care trebuie să apăsați toracele copilului într-o aspirație de corp străin, cât aer trebuie să îi suflați în guriță într-un stop cardio-respirator. Veți afla cum să reacționați în convulsii febrile, traumatisme, accidente, dar și în situațiile aparent banale, dar care îngrijorează justificat părinții.

La sfârșitul întâlnirii veți fi părinți mult mai încrezători că puteți să vă ajutați copiii în situații ce le-ar putea pune viața în pericol.

—————————–

! Acest curs se adresează exclusiv părinților care se informează spre binele copiilor, nu este destinat instruirii profesioniștilor din domeniul medical, acestora le recomand cursurile concepute special pentru educarea lor.

CÂND?
Cursul va fi anunțat în curând de la 09:00-12:00 (prima parte) și 14:00-17:00 (a doua parte). Este format din două ședințe a câte 3 ore fiecare (partea teoretică + partea practică). Următorul curs se va ține în curând

ÎNSCRIERI
Vă puteți înscrie la curs completând formularul de la link-ul de mai jos. Veți primi confirmare pe e-mail.

TAXĂ
150 RON /persoană (pentru ambele ședințe)
Plata se face la curs. 

Dr. PETRONELA POPOVICIU

Se împlinesc 12 ani de când intru în casele oamenilor odată cu venirea bebelușului de la maternitate. Practic o medicină pe bază de evidențe și am în spate un lung proces de formare care m-a ajutat să devin medicul care sunt acum.

 

  • Medic Primar Medicină de Familie
  • Educator Prenatal Certificat Lamaze
  • Consilier Alăptare
  • Competență Homeopatie
  • Formare Psihoterapie Sistemică Familială
  • Competență de formator
  • Registered Circle of Security Parent Educator

 

Cabinet Dr. Petronela Popoviciu, Cluj-Napoca, Str. Bună Ziua nr. 12, bl. B1, apt. 4 (al 2-lea bloc nou de la strada principală, la parter)

Dacă aveți întrebări, vă rog să-mi scrieți la: contact@petronelapopoviciu.ro