ROLUL DE PĂRINTE NU ESTE UȘOR

 

Te invit să afli răspunsurile la ceea ce te îngrijorează în relația cu copilul tău alegând cursul potrivit pentru tine.

CURS DE EDUCAȚIE PRENATALĂ LAMAZE

9 martie 2020, Cluj-Napoca

Ești viitoare mămică și vrei să afli mai multe despre travaliu, naștere și despre îngrijirea copilului în primele săptămâni de viață?

Cursul de Educație Prenatală Lamaze te ajută cu toate informațiile necesare pentru a te simți sigură că te poți bucura de această experiență personală profundă.

Detalii & Înscrieri

CERCUL SIGURANȚEI (CIRCLE OF SECURITY)

Va fi anunțat în curând

Cu siguranță toți avem cele mai bune intenții atunci când vine vorba despre copiii noștri. Însă de multe ori nu știm cum să le fim alături și nu avem resursele necesare pentru a-i înțelege.

Cursul de Parentaj Cercul Siguranței învață părinții să identifice și să accepte nevoile copiilor pentru a avea parte de un atașament sigur și sănătos.

Detalii & Înscrieri

CURS DE PRIM AJUTOR ÎN URGENȚE PEDIATRICE

Va fi anunțat în curând

Accidentele cu cei mici se întâmplă chiar și atunci când sunt supravegheați constant. Ceea ce este important e cât de repede și corect acționăm.

La Cursul de Prim Ajutor în Urgențe Pediatrice veți primi informații practice și teoretice pentru a vă putea ajuta copiii în situații ce le-ar putea pune viața în pericol.

Detalii & Înscrieri

ALIMENTAȚIA SĂNĂTOASĂ A COPIILOR: 6 LUNI - 5 ANI

Va fi anunțat în curând

Alimentația copilului este un subiect extrem de discutat. Iar abundența de informații contradictorii derutează părinții și mai mult.

Prin Cursul de Alimentație Sănătoasă vreau să vă ofer informații, argumentate științific și adaptate cultural, ca să puteți construi o relație frumoasă și de durată între copil și alimente.

Detalii & Înscrieri

TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE

Va fi anunțat în curând

Te gândești la sănătatea ta doar atunci când te îmbolnăvești? Dacă vrei să ai grijă de tine în mod constant, la acest curs vei primi un plan concret de prevenție.

Vei afla ce se întâmplă cu corpul tău după vârsta de 30 de ani, ce investigații să faci periodic, cum să mănânci sănătos și de ce e important să te încarci emoțional.

Detalii & Înscrieri

CURS DE EDUCAȚIE SEXUALĂ

Va fi anunțat în curând

Recunoști beneficiile educației sexuale, dar nu știi cum să discuți cu copilul tău, ce informații să-i oferi și în care moment? Copiii au o sănătate sexuală pe care trebuie să și-o îngrijească.

Cursul de Educație Sexuală îi învață pe părinți cum să facă o educație sexuală corectă, pentru a-i ajuta pe copii să învețe la vârsta potrivită despre corp, relații, etc.

Detalii & Înscrieri

CURS DESPRE ÎNȚĂRCARE

Va fi anunțat în curând

Simți că a ajuns momentul în care vrei să închei alăptarea, însă nu știi cum să faci acest lucru așa încât să nu fie stresant pentru tine și pentru copilul tău.

La Cursul despre Înțărcare vom vorbi despre cum puteți trece împreună cu încredere la noua etapă, ca să vă puteți bucura de ceea ce urmează.

Detalii & Înscrieri