În 4 Octombrie 2018, noi, mamele, ieșim la Cosmo & The City.
Iar tăticii rămân acasă să aibă grijă de cei mici. Știm că nu e ușor, dar să vedeți ce frumos și distractiv poate fi.
Avem încredere că o să faceți o treabă excelentă, dar credem că un ghid scurt o să simplifice lucrurile și o să vă lase mai mult timp pentru cuddling și distracție cu cei mici.

 

1 Planificare

Să aveți gata și la îndemână: scutecele, mâncarea, gustarea, jucăriile, trusa de prim ajutor, hainele, sistemul de purtare (pentru cuddling). O să vă salveze de căutări inutile, timp și energie pierdute.
Scrieți pe o foaie tot ce e nevoie să faceți și la ce oră/ interval de timp, instrucțiuni de folosire, cantități, etc. Lipiți-o pe frigider și mai aruncați o privire când vă simțiți debusolați.

 

2 Surprizăă

Să nu vă așteptați să meargă chiar totul conform planului. Rămâneți deschiși la ce vă comunică cei mici că ar avea nevoie. O îmbrățișare și o tură de râsete can go a long way. Era o vorbă:

“When something goes wrong in your life just yell plot twist and move on!”

 

3 “This is the rhythm of the night” ?

Faceți lucrurile în ritmul vostru. Nu e nevoie să replicați stilul mamelor. Modul vostru unic de interacțiune cu copiii este ceea ce definește relația pe care o aveți cu ei.

via GIPHY

Poate mama schimba scutecul în 30 de secunde, este absolut ok dacă vouă vă ia 3 minute și un car de jucării. Dacă mama îl/o adoarme în brațe, voi ați putea avea altă modalitate pe care s-o îndrăgească copilul. Poate cu mama îi place să cânte, dar preferă să danseze cu tata. Lista poate continua.

Long story short..

DRAGI TĂTICI, YOU CAN DO THIS!