Sunt medic de 21 ani și asta înseamnă pentru mine responsabilitatea de a avea grijă de starea de bine a pacienților mei.

Pregătirea medicală, interacțiunea zilnică cu pacienți de toate vârstele și formarea profesională continuă mă ajută să înțeleg provocările fizice și emoționale ale oamenilor și să ofer soluții pentru a-i ajuta să ajungă la un echilibru în deciziile legate de sănătate.

Mă preocupă profund și starea de bine a comunității mele. De aceea, țin ca informațiile pe care le am să ajungă la cât mai multe familii, pentru că știu cât de mult depinde calitatea vieții noastre de sănătate.

Scopul meu este să vă ajut SĂ ÎMBĂTRÂNIȚI FRUMOS!

Este un proces natural, inevitabil și cred că la orice vârstă putem începe să ne creăm propriul curs al unei vieți care să ne mulțumească și să ne bucure.

Știu că putem preveni apariția multor boli și vreau să cunoașteți și voi cum facem acest lucru. Consider că este un efort comun, al meu și al celor pe care îi îngrijesc, dar și al celor care aleg să mă asculte venind la cursurile mele.

MEDICINĂ PE BAZĂ DE DOVEZI

Atunci când fac recomandări, acestea sunt întotdeauna susținute de dovezi științifice, informații validate prin cercetări sau studii.

Am un proces lung de documentare înainte să adopt o poziție față de un anumit subiect, ceea ce îmi permite să am încrederea că cei care apelează la mine beneficiază de informații corecte și valoroase.

ABORDAREA HOLISTICĂ

Întotdeauna privesc lucrurile în ansamblu și mă interesează să înțeleg “the big picture”. Uneori cauza unei afecțiuni/provocări e simplă și poate fi rezolvată rapid.

Alteori, însă, este mai complexă și merită explorată și abordată astfel încât să nu mai reprezinte un pericol pentru sănătatea fizică și emoțională.

FORMAREA PROFESIONALĂ CONTINUĂ

Particip anual la conferințe și seminarii despre alimentație, imunizare, neonatologie, obezitate, homeopatie, boli infecțioase, ș.a.

Medicina progresează și eu vreau să vă ofer soluții actuale, adaptate social și cultural.