Presiunea ce vine odată cu rolul de părinte deseori ne îndeamnă să vrem devenim părinți perfecți și bruiază modul în care interacționăm cu copiii noștri. Prin Cercul Siguranței ne propunem să devenim “părinți suficient de buni”, ce elimină presiunea de a fi un părinte perfect, permițându-ne să observăm și să înțelegem lumea emoțională a copiilor noștri.

Vă invit la un curs de parenting care are grijă, în primul rând, de părinți. Cercul Siguranței (Circle of Security) învață părinții să identifice și să accepte nevoile copiilor pentru a avea parte de un atașament sigur și sănătos.

La curs veți avea ocazia să vorbiți despre ceea ce vă îngrijorează și ce vă pune în dificultate relația cu copilul.
Sper să intre cât mai mulți părinți în grupul celor mari, puternici, înțelepți și blânzi!

—————————–

! Acest curs se adresează exclusiv părinților care se informează spre binele copiilor, nu este destinat instruirii profesioniștilor din domeniul medical, acestora le recomand cursurile concepute special pentru educarea lor.

Cursul se ține începând cu 3 Noiembrie 2021, în fiecare Miercuri, de la 18:00 – 20:00, timp de 8 săptămâni, adică ultima ședință va avea loc în 22 Decembrie 2021.
Ședințele se vor ține online, pe ZoomȘedințele la care nu puteți participa le puteți recupera cu grupurile următoare. 

Pentru înscriere la curs, vă rog să completați formularul de la acest link, unde deasemenea, veți atașa OP-ul aferent plății: https://forms.gle/tgJ6khuqHmL3jHBu6

Taxa este 480 lei/persoană, care se achită în contul: RO43BTRLRONCRT0330331801 (cu mențiunea Taxă Curs COS).
Denumire cont: Cabinet Medical Dr. Popoviciu Petronela SRL

Dr. PETRONELA POPOVICIU

Se împlinesc 15 ani de când intru în casele oamenilor odată cu venirea bebelușului de la maternitate. Practic o medicină pe bază de evidențe și am în spate un lung proces de formare care m-a ajutat să devin medicul care sunt acum.

  • Medic Primar Medicină de Familie
  • Educator Prenatal Certificat Lamaze
  • Consilier Alăptare
  • Competență Homeopatie
  • Formare Psihoterapie Sistemică Familială
  • Competență de Formator
  • Registered Circle of Security Parent Educator

Cabinet Dr. Petronela Popoviciu, Cluj-Napoca, Str. Bună Ziua nr. 12, bl. B1, apt. 4 (al 2-lea bloc nou de la strada principală, la parter)

Dacă aveți întrebări, vă rog să-mi scrieți la: contact@petronelapopoviciu.ro